Koffietafel en herdenking

Uw wensen staan centraal!

'n Eervol samenzijn

Bij het verliezen van een dierbare komt er veel op u af. Een van de dingen die u moet regelen is een samenzijn na de begrafenisdienst of crematie.
Wij nemen deze zorg graag uit handen en bieden geheel verzorgde samenkomsten na afloop van de afscheidsdienst.

Indien gewenst kan onze multifunctionele zaal ook dienen voor een herdenkingsdienst. Steeds vaker kiezen mensen voor een bijzondere locatie buiten de geijkte locaties zoals crematorium of kerk.
Ons monumentale pand, voormalig Patronaat, kan dan de gewenste locatie zijn. 
In samenwerking met de uitvaartverzorger worden alle persoonlijke wensen met u besproken. 

Na afloop van de dienst staan onze medewerkers klaar om uw gasten welkom te heten.
Terwijl de naasten in besloten kring afscheid nemen van de overledene, zorgen wij ervoor dat de andere genodigden alvast op hun gemak worden gesteld en worden voorzien van een kopje koffie of thee.

Vanaf 20 tot 150 personen kunnen wij een herdenkingsdienst en/of koffietafel voor u verzorgen na het afscheid van uw dierbare.
Deze vinden plaats in de multifunctionele benedenzaal. Door middel van schuifwanden/gordijnen kan de zaal groter of kleiner worden gemaakt.

Onze zaal is gemakkelijk bereikbaar, centraal gelegen en heeft meerdere parkeerplaatsen pal voor de deur.
En niet onbelangrijk, op loopafstand van de OLV kerk in Venlo-Zuid en dichtbij de uitvalswegen richting het kerkhof en crematorium. 

Kosten huur zaal en apparatuur in overleg. Voor alleen een koffietafel vragen wij geen huur!

 

Goed verzorgd en naar ieders wens

Kies het arrangement dat bij u past!

In ons standaard arrangement serveren wij diverse broodjes en diverse broodsoorten (incl. krentenbrood, suikerbrood, bruin brood, wit brood en rogge brood), vier soorten vleeswaren, kaas, zoet broodbeleg, boter en onbeperkt koffie, thee en jus d'orange, Chocomel en Fristi voor de kinderen.

U kunt deze standaard koffietafel naar wens uitbreiden met:

Soep
Drie soorten Limburgse vlaai
Luxe broodjes
Warm vlees

Consumptieprijzen

Mochten de genodigden prijs stellen op andere drank aansluitend aan de koffietafel dan is dat uiteraard mogelijk. Hierbij worden de gangbare consumptieprijzen aangehouden. 

Heeft u specifieke wensen die afwijkend zijn van bovenstaande mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel!